3 Февруари, 2016

UV LED лампа за маникюр…видове, цена?

Всяка маникюристка се нуждае от професионална UV LED лампа за маникюр, но на каква цена? Обикновено цената на UV LED лампите е висока, защото вносителите слага голяма надценка, а и самите производители поддържат високи цени. Това е на път да се промени заради китайските производители, които пуснаха качествени лампи за гел лак на достъпни цени. Професионалните UV LED лампи са от 48W и 36W, по-слабите като ватове не се препоръчват да се ползват в салоните за красота. Преди време имаше само UV лампи, които работеха с определен вид гелове и лакове, по-късно се появиха и LED лампите, които също работеха с определен вид продукти.

 

Неудобството за маникюристката идваше от това, че се налагаше да купува два вида лампи на доста висока цена. Сега вече има комбинирана UV LED лампа за маникюр на ниска цена.

02 LED UVlampa36W

Освен, че ви дава възможност да работите с всички видове продукти лампата дезинфекцира ноктите, също така може да се ползва и за педикюр поради лесното демонтиране на дъното. Дълъг живот на крушките около 50 000 часа за да работите спокойно без притеснения. Дъното и вътрешните стени са огледални за да отразяват и изпичат нокти идеално. При 48 ватовия модел има сензор, който реагира при поставянето на ръката и лампата се включва.

03 LED UVlampa36W

Маникюрът е неразделна част от живота на всяка жена държаща на добър външен вид. Не всяка жена може да се похвали със здрави, добре оформени нокти. Тук на помощ идва ноктопластиката чрез която се оформя добре изглеждащ маникюр щадящ естествения нокът който се възстановява и израства. Всичко това е невъзможно без лампа за маникюр, която изпича геловете и останалите продукти. Дали ще ползвате професионални услуги на салоните за красота или ще оформяте ноктите си в домашни условия, се нуждаете от комбинирана UV LED лампа за маникюр. Изборът на мощност и цена трябва да е съобразена с целите за които ще се ползва продуктът.

 

 

Прочетена 1813 пъти