10 Август, 2013

LED часовници, цени, поръчка, доставка и заслужава ли си?

Ще говорим за LED часовниците и по-подробно. Как са възникнали, колко са стрували, кога са модерни и други любопитни факти.

Сега да видим реално какво е по-изгодно и от къде да поръчваме…


Къде можем да закупим LED часовник в България?


Много малко са сайтовете в БГ онлайн пространството, които предлагат качествени китайски стоки на достъпни цени. Едната възможност е да поръчвате от български онлайн магазин с доставка до всяко населено място в България.


Цената е по-висока?


Не е точно така, ако си направи човек сметката.
Ето я другата възможност:
Другата възможност е да си регистрирате кредитна карта, PayPal акаунт и да поръчвате директно от китайските сайтове. Когато видите цените в китайските сайтове и ги сравните с други такива (не само български) сайтове ще ахнете, поне в първия момент, много евтино и безплатна доставка…  Не забравяйте, че освен доставката, която често е безплатна трябва да заплатите ДДС и мито, което доста оскъпява избраната стока и цената не е толкова ниска. Кредитната карта която ползвате е с около 18% лихва + годишна такса. Има риск и да получите дефектен (неработещ) или повреден при доставката продукт.


Какво се случва при това положение? 


Молите се на китайците да ви признаят загубите, трябва да докажете със снимки или видеоклипове, че сте получили повреден продукт, но не е само това. Ако решат да ви признаят рекламацията, трябва да върнете повредената стока до съответния китайски сайт на Ваши пощенски или куриерски разноски, които често надхвърля стойността на закупения продукт и обезсмислят цялата разправия.


Каква е разликата, ако купувате от онлайн магазина kupi-si.eu?

 

  1. Поръчвате без да губите време в регистрации, пароли, които да запаметявате и т.н.
  2. Плащате без нужда от кредитни, дебитни или други карти. Плащате с наложен платеж при доставката, след като сте се убедили, че всичко е наред с поръчания от вас продукт.
  3. Доставка до посочен от вас адрес.
Прочетена 1945 пъти

Свързани статии (по етикет)

Още в тази категория: LED часовникът »